Καθαρισμός Τζακιού - Καμινάδας

katharismos-episkevi-energeiakatzakia-main1.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

H Firetech - Βασιλακάκης ως αμιγώς τεχνική εταιρία στο χώρο του τζακιού έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις και ειδικευμένες υπηρεσίες για την ιδανική λειτουργία του τζακιού σας.
Υπεύθυνα και αποτελεσματικά συντηρούμε και επισκευάζουμε παραδοσιακά και ενεργειακά τζάκια δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε . Μην αφήνετε το πρόβλημα να διαιωνίζεται, μην εμπιστεύεστε ανειδίκευτους τεχνίτες να σας υπόσχονται προσωρινές λύσεις, καλέστε τώρα τους ειδικούς !

Το τζάκι σας "καπνίζει";  Μυρίζει; Πότε καθαρίσατε την καμινάδα για τελευταία φορά;

Ο καθαρισμός της καμινάδας πρέπει να γίνεται τακτικά και επιμελώς  από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού.

Μια ακάθαρτη καμινάδα μπορεί να προκαλέσει:

Κάπνισμα του τζακιού. εξαιτίας της αιθάλης που προσκολλάται στα τοιχώματα της καμινάδας μικραίνοντας τη διάμετρό της και δυσκολεύοντας τον καπνό να φύγει ελεύθερα

Έντονη και ενοχλητική μυρωδιά από τα εγκλωβισμένα αποκαΐδια στο εσωτερικό της καμινάδας που μπορεί να πέσουν και μέσα στην εστία.

Δημιουργία πίσσας στα τοιχώματα της καμινάδας  με απρόσμενα και επικίνδυνα αποτελέσματα ακόμα και πυρκαγιά, λόγω πιθανής ανάφλεξης υπολειμμάτων καπνού που στερεοποιούνται στην καμινάδα με την πάροδο του χρόνου.

Tips :  Ο καθαρισμός της καμινάδας  καλό είναι να γίνεται τέλος της σεζόν ( Άνοιξη ) όσο τα υπολείμματα του καπνού είναι φρέσκα και δεν έχουν στερεοποιηθεί  .

Για να τα αποφύγετε όλα αυτά, μην καθυστερείτε. Καλέστε τώρα στο 213 0058272 και ενημερωθείτε για τον καθαρισμό της καμινάδας και του τζακιού σας από το εξειδικευμένο συνεργείο της firetech.

firetech logo

Ενεργειακά Τζάκια / Ενεργειακές Εστίες

Επικοινωνία

Firetech - Βασιλακάκης

ΔΓαυρίου 4, Βάρη
16672, Αττική

T22997 77740, 21300 58272

Κ6937 451095