Μετατροπή κλασικού σε ενεργειακού τζακιού

metatropiklasikoseenergeiakotzaki01a.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Μετατρέψτε το παραδοσιακό σας τζάκι σε ενεργειακό!
Τα ξύλα και το pellet αποτελούν τις καλύτερες εναλλακτικές πηγές θέρμανσης έναντι του πετρελαίου όπου η τιμή του συνεχίζει να αυξάνεται.

Επιλέξτε για την καινούργια σας κατοικία τα ενεργειακά τζάκια ως την καλύτερη ενναλακτική επιλογή για οικονομική θέρμανση. Αναβαθμίστε το παλιό παραδοασιακό σας τζάκι σε ενεργειακό και εξοικονομήστε.
Στην Firetech-Βασιλακάκης μετατρέπουμε το παραδοσιακό σας τζάκι σε ενεργειακό με δύο τρόπους. Ο πρώτος εφαρμόζεται με 'κασέτα μετατροπής' που είναι ειδικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη εργοστασιακά για να τοποθετηθεί στα ήδη υπάρχοντα τζάκια και ο δεύτερος με ενεργειακή εστία που μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό σας τζάκι.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα κάνουν αυτοψία στο χώρο σας και θα σας ενημερώσουν για όλες τις διαθέσιμες λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Μετά την επιλογή σας ο ίδιος τεχνικός που έκανε την αυτοψία στο χώρο σας θα προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου με τις προδιαγραφές που συμφωνήσατε,θα σας βοηθήσει στο άναμα της πρώτης φωτιάς και θα ενημερώσει για το χειρισμό του νέου σας ενεργειακού τζακιού!

firetech logo

Ενεργειακά Τζάκια / Ενεργειακές Εστίες

Επικοινωνία

Firetech - Βασιλακάκης

ΔΓαυρίου 4, Βάρη
16672, Αττική

T22997 77740, 21300 58272

Κ6937 451095