Επισκευή εστίας τζακιού καμινάδας καπέλου

episkeviestiatzakikaminadakapelo-energeiaka-tzakia.jpg

FIRETECH-Βασιλακάκης

Σύνηθες φαινόμενο η αποκόλληση πυρίμαχων υλικών από το εσωτερικό της εστίας μετά από μακροχρόνια χρήση η κακή κατασκευή.

Αποτέλεσμα :  διαρροή καπνού, μειωμένη απόδοση του τζακιού, κίνδυνος δημιουργίας περεταίρω ζημιών στη κατασκευή. Συμβουλευτείτε τον τεχνικό μας  για την σωστή επισκευή μια για πάντα  χωρίς μπαλώματα και δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.Πολλές φορές έχουμε συναντήσει  ιδιαίτερα προβλήματα στις καμινάδες παραδοσιακών αλλά και ενεργειακών τζακιών ( σπασίματα - ρωγμές  - μικρές διατομές  κ.α. )  αυτό οφείλεται κα τα κύριο  λόγο  στην κακή κατασκευή  η  λάθος επιλογή υλικών.

Ένας ακριβής διαγνωστικός έλεγχος με ενδοσκοπική κάμερα και αλλά ειδικά εργαλεία που διαθέτουμε  μπορεί να εντοπίσει το μέγεθος της ζημιάς για να αποφασίσουμε τον  τρόπο επισκευής η αντικατάστασης καθώς και το κόστος της.

Η απόληξη της καμινάδας ( καπέλο )  παίζει πολύ σημαντικό ρολό στην καλή λειτουργία ενός τζακιού.  Υπάρχουν πολλών διαφορετικών τύπων :  κινέζικο, αντιανεμικό, θύελλης   κόκορας κ.α.  κατά την διάρκεια του χρόνου εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες μπορεί  να πάθουν φθορές και να δυσλειτουργεί το τζάκι μας.

Η εταιρία μας παρέχει άμεση αντικατάσταση του με μικρό κόστος και συμβουλές για ποιος τύπος καπέλου ταιριάζει στην περίπτωση σας.

meleti-xorou-energeiakatzakia1.png

Επισκευή εστίας τζακιού καμινάδας καπέλου

Είστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την καμινάδα σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας και έμπειρο τεχνικό επιτελείο της FIRETECH-Βασιλακάκης θα αναλάβει την επισκευή της εστίας τζακιού και καπέλου της καμινάδας.

firetech logo

Ενεργειακά Τζάκια / Ενεργειακές Εστίες

Επικοινωνία

Firetech - Βασιλακάκης

ΔΓαυρίου 4, Βάρη
16672, Αττική

T22997 77740, 21300 58272

Κ6937 451095